Bedrijven


Heb je een team maar loopt dat niet lekker? Wil je de contacten versterken? Wil je patronen en structuren ontdekken in ontspannende activiteiten? Wil je gewoon een keer iets leuks doen met je team? Subtiel pestgedrag aanpakken?
Wil je nu eens een leuk "kerstcadeau" geven, ook al is dat in augustus of maart?

Iedere dag is dé perfecte dag om ons bij je bedrijf uit te nodigen om een lachworkshop te geven.

Even uit de sleur of waan van alle dag. Het is hartstikke leuk om je collega's en leidinggevenden ook eens in een andere rol te zien en heerlijk te lachen met elkaar.

 

Werknemers komen beter in de energie te zitten. Men is beter gemotiveerd, vriendelijker, geduldiger, productiever en men is bereid om meer voor een ander te doen. Al deze zaken komen ook het bedrijf ten goede.

 

Ons aanbod

15 - 25 personen € 375,-

excl. reiskosten, excl. BTW

 

Is jouw groep groter of kleiner, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan een aangepaste vrijblijvende offerte. We komen graag naar je toe.

 

Oppeppertje

 

Een dag vol vergaderingen, een dag vol lezingen....Pfffff, het is haast niet te doen om wakker te blijven. Remedie = lachen

 

Dat kan!

 

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Wij komen en zorgen er dan voor dat jij en de andere deelnemers weer "pit" krijgen.